WTM Globala Center

World Transformation Movement (WTM) är en registrerad ideell organisation som grundades i Australien 1983 med syftet att förstå och läka det mänskliga tillståndet, vår arts till synes motsägelsefulla kapacitet för både 'godhet' och 'ondska'. WTM erkänner särskilt den banbrytande biologiska avhandlingen om det mänskliga tillståndet som den australiensiska biologen Jeremy Griffith framfört som nyckeln till rehabilitering och transformation av mänskligheten. (Du kan läsa mer om World Transformation Movement på www.humancondition.com.)

Den mänskliga rasen har alltid levt med det stora hoppet, tron och tilliten att alla våra outtröttliga ansträngningar av tänkande och undersökningar en dag skulle leverera den återlösande, försonande och psykologiskt rehabiliterande förståelsen av vår arts ''god och onda'' konflikterade, så kallade mänskliga tillstånd . Och även om det har förekommit alla slags desperata falska startar på en mänskligt-tillstånd-fri ny värld för människor, är det bara genom att hitta denna faktiska förståelse av det mänskliga tillståndet som den verkliga starten på en transformerad värld för människor blir möjlig-och, överraskande som det är, det är denna drömda-om förståelse och den verkliga transformationen av oss som den gör möjlig som äntligen har anlänt!

Lättnaden, spänningen, lyckan och meningen som nu är tillgänglig är så spektakulärt underbar att varje människa från alla hörn av världen kommer att vilja bli en World Transformation Movement medlem.

Så vid sidan av det ursprungliga WTM-Centret i Sydney, Australien, har WTM-center etablerats av supportrar runt om i världen för att hjälpa till att föra till alla denna nu desperat behövda, fullt lättande och fullt förklarande biologiska förståelse av det mänskliga tillståndet.

Besök WTM:s Transformation-sida för att lära dig mer om utvecklandet av dessa center. Du kommer till följande exempel på WTM Center-webbplatser genom att klicka på deras bilder nedan.